Hlavní obsah
Článek

Anna K. (59) je už 25 let šťastně zadaná. Její srdce patří Tomáši Varteckému, se kterým tvoří nejenom krásný pár, ale po pracovní stránce i dokonalý tandem. Je totiž autorem jejího aktuálního singlu s názvem O Tobě i o mně, ve kterém o milostná vyznání není nouze.

„Singl je inspirován naším společným životem, ale také příběhy lidí okolo nás. Není tedy úplně doslovně o nás dvou, ale je prostě o úžasné síle něčeho tak křehkého, co vzniklo před 25 lety a přežilo všechny překážky a úskalí, které život přináší, a přesto jsme stále spolu a milujeme se, jako kdybychom spolu začali chodit včera,“ dodává s úsměvem zpěvačka.

Píseň se aktuálně dočkala videoklipu, kde vidíme, jak zpěvaččin milostný příběh začal. O mladší já Anny a Tomáše se postarali herci Klára Miklasová a Tomáš Krutina. „Je to příběh kohokoliv, kdo se v něm najde. Jak to ale opravdu vše bylo na našem začátku, víme jen my dva a necháme si to jen pro sebe. Tohle prostě berte jako film,“ uzavírá Anna K.

Natáčení probíhalo na poetické lokaci, v lomu Homolák. Během akce se nešťastnou náhodou utopil onen zpěvaččin přívěsek, který hraje v klipu roli, a jejž Anna K. kdysi dostala od Tomáše Varteckého. Takže tady se nabízí výzva. Pokud máte zájem, můžete si tento přívěsek na dně Homoláku klidně vylovit a nechat si ho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám