Hlavní obsah
Článek

Premiéra nového představení zpěvačky Karoliny Gudasové (31) přilákala o víkendu do Divadla Lucie Bílé řadu známých tváří s dětmi. Karol a Kvido roztancovali i ty nejmenší. V sále byla i miminka, ovšem ani ta nezaplakala.

Příkladem byl teprve čtyři a půl měsíce starý syn tenistky Lucie Šafářové (37) Oliver, kterého měla maminka celou dobu v nosítku na břiše, zatímco starší Leontýnka se u písniček a scének skvěle bavila. Dvojnásobná maminka šťastně zapózovala fotografům. I moderátorka Iveta Vítová, která šla do divadla hlavně kvůli dceři Anetce, byla překvapená, jak představení vydržel její čtrnáctiměsíční Matěj. "Bála jsem se, že budu sedět někde v zákulisí, ale dal to," řekla Super.cz.

"V publiku míváme obvykle děti od roku a půl, které už umějí zatleskat a znají naše klipy z internetu, protože jim je rodiče pouštějí. A horní hranice je tak deset let," upřesnila Karolina, s níž jsme její projekt probrali v našem videu. Ostatně ani její děti, Emilka a Marek v hledišti nechyběly, představení sledovaly spolu s tatínkem Michalem Neuvirthem.

Reklama

Další články

Načítám