Hlavní obsah
Článek

Měli jsme tu příležitost Alberta Černého (34) a Barboru Podzimkovou (24) vyzpovídat pár dnů před svatbou na světovém finále Schwarzkopf Elite Model Look. Svůj velký den už mají sympatický hudebník a světově úspěšná topmodelka za sebou. Roztomilý pár si řekl ano minulou sobotu. Super.cz přináší i snímek novomanželů ze svatby.

Obřad se uskutečnil na zahradě krásné prvorepublikové vily v novorenesančním stylu na Praze 10 jen pár metrů od Havlíčkových sadů. Sjelo se na něj celkem sedmdesát hostů, zejména pak z ženichova rodného Třince a nevěstina rodiště Příbrami.

O víkendu Albertovi a Báře pršelo štěstí, z pošmourného počasí ale pochopitelně neměli příliš velkou radost.

„Před svatbou se kazilo, co se dalo. Hlavní problém bylo počasí, měli jsme předpověď třináct stupňů a déšť a žádnou mokrou variantu, takže jsme na poslední chvíli sháněli stan. Nakonec byl stan ale krásný a udělal útulnou atmosféru,“ svěřila se Super.cz Bára, která přijala manželovo příjmení Černá.

Stres spojený s organizací a hrozivou předpovědí počasí pak na svatbě páru vykompenzovala muzika. „Nejhezčí pro mě bylo tančení na cimbálovku po obřadu s Albertem a rodinou,“ usmívá se Bára.

Až nyní novomanželé vstřebávají veškeré dojmy z nejhezčího dne v životě. „Jsme oba vyčerpaní, ještě teď dojíždí všechny dojmy a emoce,“ říká Bára a s úsměvem odpovídá na naši otázku, jestli se jako vdaná paní cítí jinak: „Cítím se vlastně dost podobně jako předtím, akorát mám na ruce prsten.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám