Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) se před rokem a půl stal pyšným otcem syna Alberta, kterého mu přivedla na svět jeho krásná manželka Gabriela. Roztomilého synka teď poprvé ukázal na televizních obrazovkách. Malý Albert se tak trošku styděl, ale roztomilost by mohl rozdávat po hrstech.

Bouček vzal Alberta na natáčení úterního pořadu Magic Show, kam si známý iluzionista Radek Bakalář zve hvězdné hosty, aby jim ukázal své kouzelnické umění. „Tady můžete názorně vidět stroj času, tohle přátelé není možný,“ zíral Bakalář na Boučka se synem, který jako by tátovi z oka vypadl. Otec je zkrátka v tomto případě stoprocentně jistý.

Když už měl Libor zajištěné hlídání, pustil se s Bakalářem do kouzlení. A nestačil se divit. „Mysli na libovolné číslo od desíti do 366 a mysli na jakékoliv slovo, které tě napadne,“ vyzval Bakalář Boučka a držel v ruce knihu.

Když Bouček řekl číslo strany v knize, které si myslel, Bakalář přesně na té straně našel vytrženou stránku. Tu pak překvapenému Boučkovi předal v zalepené obálce. Na vytržené stránce přitom bylo napsané slovo, které si Bouček v hlavně myslel. Bouček jen nevěřícně zíral. Na ukázku se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám