Hlavní obsah
Článek

Kristýna Kociánová (39) se stala poprvé maminkou. Hvězda seriálů Ordinace v růžové zahradě a Slunečná přivedla na svět vytoužené prvorozené dítě s hercem Ondřejem Malým (56), jenž byl 19 let manželem herečky Pavly Tomicové.

Je to jen pár týdnů, kdy českým showbyznysem otřásla zpráva o rozpadu manželství Malého a Tomicové, který pár řešil od prosince minulého roku. Záhy vyšlo najevo, že téměř o dvacet let mladší oblíbená seriálová herečka čeká s Ondřejem Malým dítě.

Ani jeden z trojice celebrit se nevyjadřuje k soukromým záležitostem a snaží se toto „zemětřesení“ ustát, až nyní udělala Kristýna Kociánová výjimku. Na dotaz Super.cz, jak se jí a miminku daří, velmi mile odpověděla. "Díky za zprávu, všichni jsme v pořádku," napsala blondýnka původem z Nového Jičína.

"Prosím, nezlobte se, víc se nebudeme vyjadřovat… Děkuji za respektování a přeji vše dobré," napsala skromně novopečená maminka, která je jistě šťastná, že na svět přivedla zdravé dítko. Pohlaví a jméno si ale zatím nechává pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám