Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a moderátorka Iva Frühlingová (41) se letos na jaře ošklivě zranila na elektrické koloběžce. Při pádu si zlomila klíční kost. „Stále mám jizvu, mám tam dlahu a musím ještě na druhou operaci, aby mi tu dlahu vyndali, takže na koloběžky bacha. Je důležité mít helmu, protože já jsem měla otřes mozku a měsíc jsem ležela,“ svěřila se Super.cz.

Naštěstí je ale schopna pracovat. Každý všední den moderuje na Express FM a práce v rádiu ji neskutečně naplňuje. „Influencerka a moje hudba šla stranou od té doby, co přišlo moderování. Takže teď pracuji jako moderátorka, a to naplno. To mě nejvíc naplňuje, samozřejmě kromě mého syna Adama, který je na prvním místě.“

Charismatickou Ivu Frühlingovou brzy také uvidíme v novém zábavním pořadu Jukebox Honzy Dědka, který si bere na paškál hudební znalosti oblíbených tváří.

„Nejvíc mi daly zabrat roky a data. Sice jsem zpěvačka, ale od doby, co mám dítě, jsem tak nějak všechno zapomněla a má hlava je nějak mimo. Ale nebylo to zase úplně špatné,“ smála se Iva těsně po dotočení dílu, kterou diváci uvidí už tuto neděli ve 20:15 na Televizi Seznam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám