Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmiletá dívenka plakala radostí, když si ji při setkání s truchlícími fanoušky královské rodiny v Sandringhamu vybrala princezna z Walesu (42), aby s ní položila plyšového corgiho, královninu oblíbenou psí rasu, na hromadu dárků pro zesnulou panovnici.

Školačka Elizabeth Sulkovska čekala se spolužáky na Kate s Williamem. V rukou měla kytici a plyšáka, když ji princezna z Walesu přizvala, ať jde s ní dárky položit na hromadu.

„Zeptala se mě, kam myslím, že bychom ty květiny měly dát, a já vybrala místo,“ svěřila se Elizabeth britským médiím.

„Elizabeth dojalo, že si ji vybrala. Plakala štěstím. Byla to skvělá příležitost,“ dodal k věci její učitel Gregory Hill z místní školy Howard Junior School.

Ten doplnil, že královnin skon zasáhl pochopitelně i mladou generaci. Děti samy chtěly uctít její památku.

Princ a princezna z Walesu si při setkání a obhlídce květin a dárků pohovořili s místními, kteří přišli vzdát hold milované královně. Princ Edward a jeho žena Sophie zase hovořili s lidmi v Manchesteru. Královská rodina se zároveň připravuje na pondělní pohřeb Alžběty II., který bude pro všechny jistě velmi emotivní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám