Hlavní obsah
Článek

Blake Lively (36) je opět v očekávání s manželem Ryanem Reynoldsem (47). Ve čtvrtek zavítala na summit Forbes Power Women's Summit v New Yorku a poprvé vystavila bříško ve třpytivých minišatech od Valentina. Vypadala naprosto kouzelně.

Těhotenství je celkem překvapením, pár se nikdy nesvěřil, že by toužil po čtvrtém potomkovi. Hvězdní manželé jsou rodiči dcer James (7), Inez (5) a Betty (2), které ale zásadně neukazují. Blake se navíc minulý měsíc pochlubila fotkou v bikinách se zcela plochým bříškem. Nejspíš šlo ale o archivní snímek.

V roce 2020 se herečka nechala slyšet, že si roli maminky opravdu užívá. „Opravdu to miluji, protože jsem svými dětmi posedlá,“ svěřila Harper's Bazaaru.

Reynolds se nedávno rozhodl pracovně zvolnit a místo hraní se věnovat spíš rodině. Kromě toho si koupil velšský fotbalový klub, a tak se zajisté nenudí.

„Opravdu si užívám, když mohu být s nimi. Rád je ráno vozím do školy a vyzvedávám je. Když točím, jsem často dlouho pryč, protože kromě toho také režíruji a produkuji,“ hájil tehdy své rozhodnutí.

A teď se navíc může těšit na nový přírůstek. Uvidíme, jestli se slavný herecký pár konečně dočká chlapce, nebo to bude čtvrtá holčička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám