Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) má po rozchodu a začínajícím rozvodu s Martinem Stropnickým (67) i v osobním životě zase důvod k radosti. Má nového partnera, jímž je rocker a jeden ze zakládajících členů slavné kapely Argema, basák Josef Holomáč.

„Už se tím úplně netajíme… Ano, někoho jsem potkala. Někoho z úplně jiného světa. Potkala jsem bývalého rockera, basáka ze slavné kapely Argema,“ řekla Žilková Showtimu na CNN Prima News.

Jak dlouho spolu chodí, herečka prozradit nechtěla, už se ale stihla poznat s Josefovým bratrem, textařem Karlem Holomáčem. Ani jeden z nich již ve skupině nepůsobí.

„Říká se, že nic není náhoda, ale my jsme se potkali opravdu náhodou. Tak uvidíme... Dobrá zpráva je, že zase žiju,“ dodala Žilková.

Herečka za sebou má turbulentní půlrok. V březnu oznámila rozchod s manželem Stropnickým a uvedla, že to, že ji už nemiluje, jí oznámil emailem. „Exministr obrany, místo obrany své rodiny v době válečného napětí, sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!“ napsala poté na sociální síti. Stropnický působí jako velvyslanec v Izraeli.

Reklama

Další články

Načítám