Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Daniela Šinkorová (51) prožívá v pracovním životě mnoho úspěchů. Je to jen pár měsíců, co se pochlubila, že bude nově i učitelkou na konzervatoři, nyní už je rovnou vedoucí! "Nastoupila jsem jako vedoucí oddělení muzikálů na Mezinárodní konzervatoři, takže mám pod sebou 16 pedagogů a 27 studentů," pochlubila se Super.cz.

Kromě úspěchů v kariéře nám prozradila, že jejími největšími fanynkami byla vždy její maminka a sestra. "Dřív jezdila maminka, ale mamince je 83 let a bydlí v Nitře. Ta cesta už je pro ni strašně daleko," přiznává někdejší hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě.

"Dřív jezdila na všechny premiéry maminka i ségra, která je taky z Nitry, takže je mám daleko," posteskla si a práskla, že manžel Ladislav Polák, kterému herečka řekla své „ano“ v roce 2005, se na divadelních představeních neukazuje téměř vůbec! "Manžel nechodí vůbec, ten viděl pár představení," směje se.

Zarmoucená ale nijak není. Hra Dva nahatý chlapi v Divadle Metro má téměř vyprodáno. "Každý si děláme svý povolání. V klidu," říká s humorem Daniela, kterou nyní kromě divadelních prken můžete vidět i na školních chodbách.

Reklama

Další články

Načítám