Hlavní obsah
Článek

Někdejší mluvčí zpěváka Karla Gotta (†80) Aneta Stolzová v červnu Super.cz potvrdila, že po sedmi letech u rodiny Gottových končí. Poté skončila jako šéfka PR v mediální společnosti a nově pracuje pro Dagmar Havlovou (71).

„Jako tisková mluvčí Karla Gotta jsem měla možnost získat velké zkušenosti, potkat se s řadou zajímavých lidí a prožít několik fantastických let, které mě po všech stránkách obohatily. A hlavně, pracovala jsem po boku člověka, kterého si dodnes velice vážím a vzhlížím k němu,“ napsala Stolzová Super.cz v červnu.

Poté doplnila, že za koncem spolupráce s Ivanou Gottovou nestojí žádné rozbroje. „S Ivankou nás pojí letité přátelství a ukončení profesní spolupráce na ně nemá rozhodně žádný vliv,“ zdůraznila.

S Havlovou, respektive s Nadací Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 Stolzová spolupracuje od září. „Na starosti budu mít marketingové a fundraisingové aktivity Nadace a podílet se rovněž budu i na dalších projektech,“ řekla Super.cz s tím, že nabídky od Havlové si velmi váží a je to pro ni čest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám