Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Hrubešová (52) vypadá i po padesátce skvěle. A i když se poslední roky stále víc věnuje vaření, na její figuře to není znát. "Všichni můžeme více nebo méně úspěšně předstírat, že máme figuru jako v osmnácti. Jen jde o to zvolit správný střih šatů. Umět se obléknout a umět "to" obléknout, " smála se Markéta.

"Občas si jdu zacvičit, dělá mi to dobře na hlavu i na to tělo. Snažím se na sebe být hodná, zbytečně se nestresovat a netrápit se blbostmi, které nemohu ovlivnit. Dobře jím a dobře piju, aby bylo všechno v rovnováze. Když mi bylo dvacet, jedla jsem takové ty čočky a quinoy, zatímco teď jsem spíš na bůček a zelí, vrátila jsem se k české klasice. Ale všeho s mírou. Knedlíků nesním dvacet, ale dva," popsala nám.

Herečka, s níž jsme se setkali na charitativním bazaru Báry Nesvadbové, má módu ráda, ať už jde o kousky z druhé ruky, nebo nové oblečení. "Mám ráda second handy, ale to tak půl napůl. Dají se najít poklady, ale přiznám se, že sama moc hledat neumím," připustila na bazaru Be Charity, kam sama přispěla.

"Třídím šatník poměrně často, ale mám pár kousků, které nedám. Naopak to, co už mám obnošené, protože při svém povolání v tom zase tolikrát jít nemůžu, posílám dál," vysvětlila Markéta, s níž jsme v našem videu probrali i její současné pracovní aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám