Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pražský charitativní bazar spisovatelky Báry Nesvadbové (49) a její nadace Be Charity byl nabitý známými tvářemi, které ji přišly podpořit. Nechyběli módní návrháři, herci ani zpěváci, kteří jednak nakupovali a také přispěli svými vlastními kousky.

Na bazaru jsme s Bárou probírali udržitelnost a také to, jak jí samotné módní kousky v šatníku vydrží. Není žádnou nostalgickou sběratelkou vzpomínek spojených právě s oblečením. "Maturitní šaty by mi byly velké, na svatbu jsem si půjčovala kuchařskou blůzu, kterou jsem pak musela vrátit, co jsem měla na promoci, už ani nevím. Takže nejstarší kus v mé skříni jsou patnáct let staré flitrové kalhoty od Kláry Nademlýnské, které si po těch patnácti letech zrovna brzy obléknu na Toxique párty," řekla Super.cz.

Milovníci módy, kteří na Be Charity nakupovali, nakonec pro nadaci pustili peněženkám slušně žilou. "Jsem opravdu ráda, že jsme vydělali 807 079 korun, které půjdou beze zbytku na rehabilitaci našich dětských klientů," byla potěšena Bára. Kdo ze známých tváří akci podpořil, se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám