Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třiceti letech konečně dobře vidí bez brýlí. Hlasatelka Marie Tomsová musela na operaci očí kvůli šedému zákalu a v rámci toho ji lékaři zbavili i dioptrií. To, že už nemusí nosit brýle, je ale dvojsečné. "Teď mi jsou vidět vrásky, tak budu muset na plastiku víček," řekla Super.cz. V sedmdesáti to bude její první zkrášlovací zákrok.

Marie vypadá výborně, drží si figuru, a to díky sportu. "Zrovna jsem se vrátila z kol a alpské turistiky. Sice jen třídenní, ale o to výživnější. I když jezdím na elektrokole, tak si užiju i výhledy na krajinu. Také lyžuji a hrála jsem volejbal," vyprávěla na setkání s vítězkou soutěže Anděl mezi zdravotníky, neuroložkou Martou Vachovou, která si přebírala jednu z cen.

Tomsovou už sice nevídáme na televizní obrazovce, ale stále moderuje. "Také mám pravidelný týdenní pořad v České rozhlasu Pardubice a Hradec Králové. Je to sice jen čtyřminutovka, ale naplňte ji každý týden nějakým obsahem, který si sama vymyslíte. Snažím se vnímat život okolo nás," svěřila.

Volného času má dost, zatím není ani babičkou. "Mám dva syny, ale pořád ještě čekají. Jeden má vážnou známost, druhý už zase ne," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám