Hlavní obsah
Článek

Chantal Poullain (67) nemůže být pyšnější. Její syn Vladimír (34), kterého má s Bolkem Polívkou, (74) patří aktuálně k nejobsazovanějším hercům u nás. Navíc je mezi mladými ženami brán jako sex symbol. Nabízí se tak otázka, zdali by si svého syna herečka nepředstavovala i jako hvězdu zahraničních filmů, třeba právě v její rodné Francii.

Vladimír hraje někdy i v amerických filmech, to on opravdu rád, ale na zemi nezáleží, pokud hraje tak, jak hraje, tak je jedno kde. Ale bylo by hezké, kdyby tahle hra byla předělaná do francouzštiny. Myslím, že ve Francii by to mělo velký úspěch,“ řekla Super.cz Chantal po premiéře hry Milión v Divadle Bez zábradlí, kde její syn aktuálně exceluje.

Francouzsky se prý podle ní Vladimír domluví snadno, ale jako malý moc tento jazyk nechtěl používat. „Když jsme byli spolu sami, tak jsem na něj mluvila francouzsky, ale byl tam ten problém, že když byl Vladimír malý, tak chtěl na veřejnosti mluvit česky, protože nechtěl být mezi kamarády jiný,“ dodala charismatická herečka.

Reklama

Další články

Načítám