Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Překvapivý moment, kdy čtrnáctiletá Amelka Zak stojící v davu před Windsorem objala truchlící Meghan Markle (42), vzbudil mnoho pozornosti. Mnozí byli překvapení, že se vévodkyni dostalo tak vřelého přijetí. Teenagerka navíc nyní zveřejnila video, které zachycuje, co si řekly.

Meghan je slyšet, jak se dívky ptá na jméno a pak reaguje: „Amelka? To je krásné!“ Dále je slyšet, jak dívce děkuje, že přišla a ptá se, jak dlouho čekala. Ta jí odpoví, že něco okolo dvou hodin.

„Dvě hodiny? Můj bože. Tak doufám, že se brzy dostanete domů, opravdu si ceníme, že jste přišli,“ odpověděla jí na to vévodkyně.

Dívka se jí pak zeptala, jestli ji smí obejmout, načež Meghan odvětila, že samozřejmě a Amelku stiskla ve vřelém objetí.

Ve videu pak textově doplnila, že vévoda i vévodkyně byli velmi milí a že Meghan je krásná skrz naskrz. Pro stanici CNN Amelka uvedla, že jednoduše chtěla, aby se vévodkyně cítila vítaná.

Sussexští se připojili k sobotnímu korzování prince Williama a jeho ženy Catherine. Společně se pozdravili s přítomnými, přijali od některých květiny a drobné dárky a prohlédli si vzkazy a kytice, které před Windsor přinášejí truchlící Britové. Ti zároveň cení, že údajně znesváření bratři ukázali, že stále dokáží držet spolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám