Hlavní obsah
Článek

Horké letní dny trávila Eva Čerešňáková (37) v Česku. Jakmile ale skončily letní prázdniny, zabalila kufry a odjela k moři. Dlouhonohá kráska vyrazila poznávat nová místa u Jónského moře a z Itálie poslala hned několik pozdravů v plavkách.

V soutěži krásy bodovala Eva v roce 2007. Tehdy se stala I. českou vicemiss a ve stejném roce se umístila desátá na světové soutěži krásy Miss Earth. Od té doby sice už uplynulo 15 let, ale modelka, která se poslední měsíce začala věnovat také koučování lidí, vypadá fantasticky.

„Ráda cestuji, ale přes léto jsem většinou v České republice, Česká republika je moc krásná a hodně toho nabízí. Má nádhernou přírodu a úžasná místa,“ svěřila se modelka, která hned po hlavní sezóně odjela poznávat Itálii. V plavkách předvedla štíhlou figuru, kterou si udržuje pravidelným sportem a pozitivním přístupem k životu.

„Prostě nádhera. Nikde nikdo. Jen nádherné písečné pláže. Dají se v Itálii stále najít. Mimo města, mimo rezorty, mimo lida, mimo průvodce. Nevěřila jsem,“ dodala Eva, která je z destinace nadšená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám