Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fantastickou dovolenou u moře má za sebou Lucie Šlégrová (42). Modelka a nejvnadnější česká miss odjela s rodinou na týden na řecký ostrov Zakynthos. U moře trojnásobná maminka dobila baterky a místo si s celou svou rodinou nemohla vynachválit.

„Strašně se nám tam líbilo, stihli jsme hodně procestovat. A to i přesto, že jsme tam byli s Roníkem, kterému je něco málo přes dva roky. Byl moc hodný, půjčili jsme si auto, cestovali jsme napříč ostrovem, taky jsme si půjčovali loď,“ svěřila se Super.cz modelka, která už je sice zpět doma, z dovolené se ale pochlubila několika střípky.

Mimo jiné i snímky v plavkách a nutno říct, že Lucie i jako trojnásobná maminka v plavkách vypadá parádně. Slunění na pláži a koupání na malebných místech si s rodinou vyzkoušela po celém ostrově. „Stihli jsme toho opravdu hodně vidět. Na Zakynthosu je škoda, když se člověk zavře do hotelu, ten ostrov nabízí mnohem víc, a když si člověk půjčí auto nebo loď, tak ten zážitek je nezapomenutelný,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám