Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když čerstvě osmnáctiletá Sami Sheen oznámila, že si založila účet na platformě, kde se sdílí placený obsah, její otec Charlie Sheen (58) dceřino nadšení rozhodně nesdílel. Jelikož už je ale plnoletá a navíc bydlí s matkou Denise Richards, příliš toho nezmůže. Nyní vyrazila sexy Sami na Havaj se svojí kamarádkou, která jí v moři pořizovala svůdné fotky. Dost možná stejné, které se objeví na zmiňované platformě…

Paparazzi přistihli Sami v sobotu na ostrově Maui, jak ji v titěrných světle růžových bikinkách fotí její neméně sexy kamarádka. Jelikož Sami očividně pózovala, určitě se nejednalo o snímky do rodinného alba, ale minimálně na sociálně sítě. Pravděpodobnější však je, že si na nějaké pěkné sérii bude chtít Sami trochu přivydělat.

Poté, co se Sami rozhodla přidat se k mnoha dalším celebritám jako je například Bella Thorne, Carmen Electra, Lottie Moss, Cardi B či Blac Chyna, které už mají slušnou základnu platících klientů, svou dceru následovala i její slavná maminka Denise Richards, a to o pouhé dva týdny později.

Sheen byl ovšem z dceřiny účasti na platformě mírně řečeno rozladěný a pro US Weekly se tehdy nechal slyšet: „Tohle se nestalo pod mou střechou. Je jí 18 a žije teď se svou matkou. Nehodlám tomu přihlížet, ale protože tomu nemohu zabránit, apeluji na ni, aby sdílela vkusný, kreativní obsah a neobětovala svou čest.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám