Hlavní obsah
Článek

Americký herec Josh Duhamel (49) známý převážně ze série Transformers, zřejmě pojal za manželku svou půvabnou snoubenku Audru Mari. Dvojice byla viděna na večírku v baru v Severní Dakotě, přičemž Josh měl na sobě smoking a jeho o jednadvacet let mladší partnerka svatební šaty.

Podle informací TMZ si bývalý manžel zpěvačky Fergie vzal držitelku titulu Miss World Amerika z roku 2016 v sobotu při netradičním obřadu na střeše hotelu Jasper ve městě Fargo. Po soukromém obřadu se tak nejspíš dvojice uchýlila do baru zvaném Duffy’s Tavern, kde pokračovali v oslavách. Bar zároveň na své facebookové stránky nahrál několik fotografií od ostatních hostů v podniku nasvědčujících tomu, že Josh a Audra do toho skutečně praštili.

Pro osmadvacetiletou Miss jde o první manželství, u herce o druhé. Poprvé byl ženatý se Stacy Ann Ferguson známější pod uměleckým jménem Fergie, která odstartovala svou hvězdnou kariéru ve skupině Black Eyed Peas. Se Stacy se dali dohromady v roce 2004 a v lednu 2009 se vzali na vinicích v Kalifornii. Mají spolu devítiletého syn Axla Jacka. Rozvedli se koncem roku 2019 po dvou letech odloučení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám