Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) vzbudila rozruch, když se začala na veřejnosti objevovat s náplastí na tváři. A protože není zrovna malá, fanoušci se začali o svou oblíbenkyni strachovat.

Zatímco někteří se přiklánějí k variantě, že jde o léčbu většího akné, jiní spekulují o plastice, zatímco další tají dech nad možnými vážnějšími kožními problémy.

Khloé vyfotili s náplastí ve čtvrtek, když vyrazila ven se sestrami a pravděpodobně točila jeden z dílů rodinné show Kardashianovi. Druhou řadu uvede Disney+ už 22. září, a tak se diváci možná brzy dozví, proč měla Khloé náplast.

Pár dní předtím zase zachytili prostřední z klanu slavných sester s dcerou na pláži v Malibu. I tam měla náplast na obličeji. Fanoušci si také všimli, že je televizní hvězda viditelně hubenější.

Aby ne, nedávno se stala dvojnásobnou matkou. K dcerce True přibyl syn, kterého jí porodila náhradní matka. Otcem synka je její expartner Tristan Thompson, který proslul také svými zálety. Z poslední aféry vzešel syn, o kterém se Khloé dozvěděla krátce poté, co zjistila, že s Tristanem budou mít druhého potomka. Nevěrném basketbalistovi tak dala, snad už definitivně, vale a vídají se jenom kvůli dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám