Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať se nám to líbí, nebo ne, léto se blíží do svého finále a podle všeho nás čeká pořádně zahalené svetrové období. Pojďte se s námi tedy pokochat fotkami v plavkách, které v posledních dnech sdílely slavné krásky na svých sociálních sítích.

Z herecké branže se o záběry z dovolených nebo jen od svého bazénu podělily například Blake Lively v bílých bikinách, představitelka WonderWoman Gal Gadot v úsporných hnědých s bílými detaily či provokatérka a bývalá dětská hvězda Bella Thorne v žluto-růžové kombinaci pošité mnoha kamínky.

Za tým modelek tentokrát kope bývalka Bradleyho Coopera Irina Shayk v černobílém modelu, už nějaký ten pátek single Emily Ratajkowski v bordó bikinkách a v neposlední řadě nádherná osmnáctiletá dcera topmodelky Heidi Klum Leni, která asi v háčkovaném minimalistickém kompletu usnula na sluníčku…

Nejpočetnější skupinkou jsou tentokrát zpěvačky. Stálicemi v skinových fotkách jsou bezesporu Nicole Scherzinger, ale i téměř o generaci mladší Dua Lipa, která oslnila v minimalistických bikinách na zavazování s mašličkami. Jako jediné pak oblékly jednodílné plavky půvabná Selena Gomez a Lizzo, která je jednou z největších hudebních hvězd posledních let.

Která ze slavných dam vypadá v plavkách podle vás nejlépe?
Blake Lively
17,8 %
Gal Gadot
4,6 %
Bella Thorne
7,8 %
Irina Shayk
2,8 %
Emily Ratajkowski
29,4 %
Leni Klum
7,1 %
Nicole Scherzinger
8,8 %
Dua Lipa
5,7 %
Selena Gomez
3,4 %
Lizzo
12,6 %
Celkem hlasovalo 46023 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám