Hlavní obsah
Článek

Tentokrát udělala pořádný průvan i ve svém vlastním šatníku. Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) je nejštíhlejší ve svém dospělém životě. Dostala se na váhu 58 kilogramů, takže je jí spousta oblečení velká. To poputuje na bazar Be Charity, který opět pořádá ve prospěch svého nadačního fondu.

"Domnívám se, že už jde o 16. ročník. Dodneška vzpomínám na ten první, který jsme dělali v prostorách na Václavském náměstí, a fronta se táhla skoro až ke koni. Už tehdy jsme pro hendikepované klienty vydělali 160 tisíc korun, teď bývá výtěžek kolem milionu a je z toho velká akce, na kterou se těší půlka Prahy," řekla Super.cz.

"Vidím v tom i podtext udržitelnosti, kdy si někdo poročistit šatník, další zase za pár korun může nakoupit. Zároveň vedle toho, že přemýšlíte, za co utrácet, myslíte i na to, kam ty peníze půjdou. Prostředky nemá nikdo natahovací a každá koruna, kterou u nás člověk utratí, jde na rehabilitaci našich dětských pacientů," dodala.

Donátory oblečení je řada známých tváří. Letos větší troškou do mlýna přispěje i sama Bára. "Snažím se vždy něco najít, tělo se pořád mění. Letos dávám hodně bot, protože už si nepřipadám úplně dobře v botách na platformě nebo vysokých podpatcích. Některé věci jsou mi teď velké, jiné zase už nosit nechci," uzavřela s tím, že přispět nákupem na charitu mohou zájemci v pondělí 12. září na pražském Žofíně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám