Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Medvídek Paddington vzdal hold královně Alžbětě II. (†96) Je to teprve několik měsíců, co spolu v Buckinghamském paláci natočili roztomilý spot, kterým zahřáli u srdce nejen obyvatele Británie.

„Děkuji, madam. Za všechno,“ objevilo se na Twitteru Paddingtona v reakci na její skon, který Buckinghamský palác oznámil ve čtvrtek v podvečer.

Ačkoliv je medvídek fiktivní postava z dětských pohádkových knížek, pro Brity je prakticky národním symbolem. Ostatně stejně jako byla královna, a tak po zveřejnění jeho Tweetu nezůstalo jedno oko suché.

Ve videu, které má necelé tři minuty se Paddington s Alžbětou sejdou na čaj a zjistí, že spolu sdílí také lásku k marmeládovým sendvičům. Jde o vtipnou upoutávku na královnino platinové jubileum.

V závěru medvěd královně popřeje pěkné výročí a řekne: „Děkuji, madam. Za všechno.“ Větu, kterou použil nejen při rozloučení ve videu, ale i nyní jako poslední sbohem na Twitteru.

Uživatelé sociální sítě se v komentářích okamžitě začali rozplývat nad Tweetem i zmiňovaným videem, které, stejně jako mnoho dalších spotů s královnou, nyní trenduje na internetu. Vřelé setkání medvídka Paddingtona a královny Alžběty II. si připomeňte ve videu níže. Jistě i vás zahřeje u srdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám