Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Stanislav Hložek (69) dorazil na benefiční koncert pro tygry a zazpíval zde i slavnou píseň ze seriálu Sanitka, Můj čas, ke které neodmyslitelně patřila také zesnulá Hana Zagorová (†75). Sám zpěvák nám prozradil, že smrt kolegyně a přítelkyně ho silně zasáhla a rozhodně toto těžké období ještě nemá za sebou. "Já se pořád nemůžu oklepat z té Hanky," přiznal smutně Stanislav Hložek.

"Pořád ji mám s sebou. Když jedu někam zpívat, jedu mezi lidi, abych přišel na jiné myšlenky," řekl Super.cz.

Ačkoliv společné hity s Hanou Zagorovou miluje, aktuálně ho příliš netěší, že je musí na koncertech a vystoupeních zpívat. "Já ty písničky musím zpívat, i když je to pro mě strašně těžké," svěřil se.

Zpráva o úmrtí zpěvačky po vleklé nemoci zasáhla nejen hudební svět a Stanislav Hložek nosí v srdci krásné vzpomínky. "Jak na ni můžu vzpomínat? To byl nejkrásnější člověk na světě… po mých rodičích a po mých dětech," říká, a i na jeho výrazu je vidět, jak trpí.

Zpěvák prozradil, že „Hanička písnička“ neodmyslitelně patřila do jeho rodiny. "Hanka mi byla i za svědka na svatbě. Strávili jsme spolu strašně moc let, prožili jsme nádherné chvilky, krásné koncerty. To je člověk, který se nedá nahradit," uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám