Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Buckinghamský palác oznámil, že jsou lékaři znepokojeni zdravotním stavem královny Alžběty II. (†96) se její nejbližší rozjeli za ní do skotského sídla Balmoral, kde pobývala do doby své smrti.

Tryskáčem přiletěli společně princové Andrew, Edward s manželkou Sophií a William (41). Ty vyfotili, jak společně přijíždějí k zámku v Range Rover.

Charles (75) a princezna Anne už byli u královny. Podle informací, se od své matky Charles nehnul a setrval po jejím boku. Byl ostatně prvorozeným synem nejdéle vládnoucí britské panovnice a také následníkem trůnu. Oporou jí byl i v posledních měsících, kdy na svá bedra převzal většinu povinností příslušících panovníkovi.

Královna zůstala ve svém skotském sídle, kde tento týden jmenovala také novou premiérku Liz Truss. Právě to ji podle všeho zmohlo.

„Po dalším vyšetření z dnešního rána jsou lékaři královny znepokojeni zdravím Jejího Veličenstva a doporučili jí, aby zůstala pod lékařským dohledem,“ stojí v oficiálním prohlášení Buckinghamského paláce ze středečního dopoledne.

Reklama

Další články

Načítám