Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně po roce a pěti měsících po odchodu na věčnost prince Philipa (†99) se jejich duše opět setkávají v nebi… Královna Alžběta II. (†96) po nečekaných zdravotních komplikacích opustila tento svět poté, co do posledních dní plnila své královské povinnosti...

Její rodina a nejbližší společně s britským lidem, ale i celým světem truchlí. Všemi milovaná panovnice, která byla nejdéle vládnoucím panovníkem v britské historii a po francouzském králi Ludvíkovi XIV. i na celém světě, odešla na věčnost. Její odkaz mezi námi však zůstane navždy.

Buď nám vzorem i její nehynoucí láska s princem Philipem, s nímž strávila neuvěřitelných 74 let až do jeho smrti loni v dubnu.

Ač jim královský protokol zakazoval jakýkoli projev náklonnosti, natož náznak intimností, jejich vzájemné pohledy a letmé doteky vydaly za tisíc slov. Připomeňte si s námi nejhezčí momenty jejich společné cesty životem…

Reklama

Další články

Načítám