Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S vítězkou titulu Miss Grand Czech Republic Marianou Bečkovou si život pořádně zahrává. Mariana přiznala, že byla v dětství zneužívána, bylo jí pouhých sedm let. Následkem psychických problémů onemocněla anorexií a bulimií. Nyní prozradila, že bojovala s vážnou nemocí.

Mariana má za sebou plastickou operaci prsou, ale nejednalo se o zákrok, který běžně podstupují její kolegyně, aby si pomohly k plnějšímu dekoltu. "Našli mi nádor na prsu a musel se odstranit. Přišla jsem o jedno prso," řekla Super.cz Bečková

"Mám prso operované třikrát, vnady mám nesouměrné, na prsu mám velkou jizvu," přiznala Bečková, která poletí zanedlouho Českou republiku reprezentovat na světovou soutěž krásy Miss Grand do Indonésie.

Obvykle mají Miss z celého světa řadu plastik, obří umělé vnady. O zvětšení vnad ale Mariana neuvažovala. "Všechny kandidátky mají plastiky, to je pravda. Balóny mají snad všechny. Nevím, jestli budu znevýhodněná. Já mám moje malé lentilky, kvůli operaci ne úplně souměrné. Ale měnit se nebudu, uvidíme," dodala Bečková.

Reklama

Další články

Načítám