Hlavní obsah
Článek

Již 14. ročník své soutěže krásy Miss Czech Republic zahájila Taťána Makarenko (34) ve velkém stylu módní přehlídkou svých aktuálních královen, které Česko reprezentují na světových kláních, v modelech návrhářky Beaty Rajské (61).

Už v pátek začínají castingy na nový ročník, které potrvají do konce října a opět se na ně mohou přihlásit dívky od sedmnácti do pětadvaceti let, z nichž vzejde dvacet semifinalistek. Z těch se stejně jako loni po několikaměsíčních přípravách a výzvách, od prezentace v plavkách po mluvený projev, zvolí deset finalistek soutěže. "Tenhle model se mi osvědčil, dívky daleko lépe poznám, zjistím, jak se s nimi pracuje. Krása je u soutěže samozřejmost, ale finalistky musí mít i další kvality," míní Makarenko.

Ta výběr dívek rozšířila a přihlásit už se nemohou jenom svobodné slečny. "Limitující je už pouze věk. Přihlásit se mohou vdané ženy, mladé maminky, rozvedené i vdovy. Mohou být i hendikepované, důležité je, aby si troufly soutěž absolvovat. Řídíme se pravidly světových soutěží, které připouštějí i transgender osoby. Takže přihlášku může podat každý, kdo se cítí být ženou, a to i předtím, než podstoupí operaci na změnu pohlaví," překvapila, že se vlastně může přihlásit osoba, která se cítí být ženou, i když má ještě mužské pohlavní orgány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám