Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho hlasem k nám promlouvá ve filmech Nicolas Cage (60), Hugh Jackmam (55) nebo Kevin Costner. Moderátor, herec a dabér Zdeněk Mahdal (62) má dohromady pět dětí. Tři syny a dvě dcery. V létě se tak rozhodně nenudil.

Díky mým dětem jsme byli v Chorvatsku. Potom jsem byl dvakrát v Rakousku, bylo to krásný, já miluji léto,“ svěřil se Super.cz. Zdeněk navíc zbožňuje motorky. „Ale jsem takový srandovní motorkář. Dal jsem si právě dvakrát Alpy a pak i s kamarádama jachtu, bylo to zkrátka náročné léto, ale suprové,“ dodává.

To, že vlna veder, letního koupání a teplých nocí je definitivně za námi, dabérovi radost nedělá. V dalších měsících se tak zavře opět do studia, nebude počasí vnímat a bude dabovat o sto šest. „Podzim a zimu nedávám, takže nevycházím moc ven, stejně jsem pořád někde v kukani a dabuji. Teď budu mluvit tak do května a pak zas vyrazím na motorky,“ prozradil své další plány majitel známého hlasu.

Reklama

Další články

Načítám