Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská televizní hvězda Chanelle Hayes (34), která se proslavila už ve svých devatenácti letech díky reality show Big Brother, během posledních deseti let zažila tolik radikálních výkyvů váhy, že by je snad ani sama nespočítala. Loni v létě se pochlubila, že po tubulizaci žaludku shodila neuvěřitelných padesát kilo a od té doby se jí podařilo dát dolů ještě necelých deset. Na nejnovějších záběrech z její dovolené v Řecku je vidět, že je už opravdu štíhlá jako proutek.

Chanelle loni přiznala, že se chystá na rekonstrukci svých silikonových prsou, která dostala opakovaným jo-jo efektem pořádně zabrat a zároveň měla v plánu odstranění přebytečné kůže na břiše. Oproti loňským záběrům, kdy otevřeně sdílela své tělo se všemi nedostatky, které s sebou radikální úbytek váhy přináší, má jistě bříško o poznání hladší, ale dát jej zcela do původního stavu, je zřejmě nereálné. Hayes ale v zelených bikinách u hotelového bazénu vypadala opět senzačně.

Dvojnásobná maminka se v počátcích své televizní kariéry hojně objevovala na titulních stranách magazínů a nafotila několik vlastních kalendářů. V roce 2013 se ovšem v médiích objevily fotky z její dovolené na Tenerife, kde byla o poznání kypřejší. Během pěti měsíců se jí ovšem podařilo opět dostat do formy a Chanelle se stala tváří přípravku na hubnutí. V té době začal její nekonečný boj s váhou, která byla jako na houpačce, za což si vysloužila přezdívku královna jo-jo efektu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám