Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a jediná dcera herce Paula Walkera známého ze série Rychle a zběsile Meadow Walker bylo v době úmrtí tatínka čerstvých patnáct let. Tragickou autonehodu, při níž Paul zemřel i s řidičem sporťáku po nárazu do stromu, nesla velice těžce, ale jak je vidět, místo nejdůležitějšího muže v jejím životě dokázal zaujmout Louis Thornton-Allan, který se stal zároveň jejím manželem.

Na dvojici byl v pondělí během venčení jejich pejska krásný pohled. Očividně stále po uči zamilovaný pár si vyměňoval láskyplné dotyky a úsměvy a nechyběly ani polibky.

Sympatického mladého herce si Meadow vzala loni v říjnu v Dominikánské republice po dvou měsících od zásnub. Jednalo se o malý soukromý obřad, přičemž místo jejího tatínka při odvedení nevěsty k ženichovi zaujal kolega jejího tatínka z Rychle a zběsile Vin Diesel. Ten je rovněž jejím kmotrem a po smrti Walkera byl Meadow nablízku.

Kráska, která se věnuje modelingu i díky tomu, že dorostla do výšky 178 centimetrů, má za sebou spolupráci například se značkami Proenza Schouler či Givenchy, jejichž svatební šaty měla na sobě ve svůj velký den.

Meadow ani Vin Diesel nechyběli na nedávné svatbě herečky Jordany Brewster, která je vedle Michelle Rodriguez hlavní ženskou postavou zmiňované série, která se příští rok dočká již desátého pokračování. Brewster si vzala investora Masona Morfita.

Reklama

Další články

Načítám