Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Ulice a Vyprávěj Jana Bernášková (43) je také úspěšnou spisovatelkou. Inspiraci pro své knižní příběhy bere především ve svém životě.

Soudili jsme se o dceru, teď se podporujeme. Zřejmě jsme si tím museli projít, abychom znovu našli lásku k sobě, ale jinou,“ svěřila se herečka v pořadu Moje místa na Televizi Seznam. Právě soud o dceru Justýnu s bývalým partnerem, režisérem Davidem Drábkem, použila jako námět pro svůj literární debut Jak přežít svého muže.

Sama si zažila pády a starosti o svoji existenci. Když přišla do Prahy, neměla práci v oboru a živily ji hlavně brigády. „Vůbec se nedá mluvit o budování kariéry, prostě jsem bojovala o práci, abych vůbec byla,“ říká oblíbená herečka, která si tak pokorně váží toho, že se jí daří v herecké i spisovatelské kariéře.

Lásku našla v náručí svého manžela, scenáristy Rudolfa Merknera, se kterým nedávno oslavila desáté výročí svatby. Spolu mají syna Theodora. Janu Bernáškovou uvidíme příští rok v kinech v hororovém snímku Krvavý Johann. Jak se potýkala s rolí zombie? I to a více se dozvíte dnes večer ve 20.15 v pořadu Moje místa na Televizi Seznam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám