Hlavní obsah
Článek

Úmrtí legendární Hany Zagorové (†75) zasáhlo snad každého. Pohřeb i veřejné rozloučení v Divadle Kalich sledovaly desítky tisíc fanoušků a nejvíc samozřejmě trpí její životní láska, operní pěvec Štefan Margita (67), který se snaží vyhýbat veřejnému dění, co to jen jde. Nyní ovšem udělal výjimku, aby uctil svou „Haničku Písničku“.

Operní velikán byl spatřen CNN Prima News na hřbitově na pražském Vyšehradě, kam vyrazil u příležitosti nedožitých 76. narozenin Hany Zagorové. „Neříct nic někdy znamená říct úplně všechno. Dnes bychom společně oslavili tvoje narozeniny… Miluju tě,“ vzkázal Haničce do nebe.

Jednalo se o symbolickou vzpomínku, jelikož ostatky Hany Zagorové zatím na pražském hřbitově nejsou, budou do hrobu uloženy v blízké době. Doprovod mu dělala Hančina sestra Evelyn (78) s rodinou, kteří na hrob položili květiny a zapálili svíčku. Právě na pražském Vyšehradě koupili Margita se Zagorovou před deseti lety hrob a jsou tam pochováni i rodiče legendární zpěvačky.

Za hrob zpěvačka utratila v roce 2012 neuvěřitelných 300 tisíc korun. „Ano, dala jsem za něj několik set tisíc, a ještě jsem ho musela zrekonstruovat. Hrob jsem koupila od fyzické osoby a mám samozřejmě kupní smlouvu,“ řekla tehdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám