Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co prošla Jessica Alves (40) proměnou v ženu, je konečně šťastná jako blecha. Dříve se stylizovala do Kena, nyní je z ní Barbie, která už podstoupila desítky plastických operací všeho druhu.

A protože se Jessica Alves ráda předvádí, není divu, že si coby Barbie vyzkoušela i pózovat jako modelka. Kombinace růžové barvy a sexy prádélka je přesně to, co má nejraději. Milovnice plastik všeho druhu se proto nechala zvěčnit mezi růžemi. A svůdné prádélko nemohlo chybět!

Jessica se nedávno vrátila z cest po Brazílii, kde má celou řadu přátel. Samotnou ji překvapilo, kolik nápadníků o ni mělo zájem. Ona sama je prý ale stále single a čeká na svého prince na bílém koni. Ač to tak na první pohled nevypadá, touží po stálém partnerovi a založení rodiny.

„Je těžké najít okouzlujícího prince, který si mě nakonec vezme a vybuduje se mnou rodinu. Většina mužů, které jsem potkala, si chce jen užít, a když začnu mluvit o dětech, odradím je,“ posteskla si v Dailu Mailu Jessica, jenž prý zákroky podstupuje kvůli své proměně v ženu, byť už jí někteří lékaři rovnou řekli, že už to s plastikami přehání.

I tak nedávno podstoupila zákrok v obličeji, protože chtěla v oblasti očí vypadat jako modelka Bella Hadid (27). Do té má ale slavná Barbie stále daleko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám