Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fitness kráska a někdejší profesionální tanečnice Martina Marková je nejen ve fitku jako ryba ve vodě. Vysportovanou krásku mají rády i objektivy fotoaparátů. A při pohledu na její snímky je až k podivu, že se ještě nezačala živit modelingem. To se možná brzy změní.

„Dostala jsem velmi lukrativní nabídku od jedné velké modelingové agentury, nicméně se musím přiznat, že jsem zatím nabídku nepřijala a s odpovědí váhám. Moc si jí vážím a velmi mě potěšila, ale cítím se dobře a uvědomuji si, že jsem uvolněná a sama sebou hlavně tehdy, když je za foťákem můj partner Jakub. Jsme už sehraný tým a focení s ním mě moc baví,“ svěřila se Martina, která předvedla své luxusní tělo jen ve sportovním prádle.

Vedle zdravého životního stylu a cvičení se sexy blondýnka věnuje i navrhování oblečení. „Fotografie byly vytvořeny v našem fotostudia smART v Praze. Už jsem ve fázi, kdy se hodně soustředím na svou práci a na návrhy sportovního oblečení v rámci své sportovní značky pro ostatní,“ prozradila kráska, která se i kvůli focení udržuje ve formě. „Nárazové focení je pro mě upřímně i dobrým hnacím motorem v rámci udržení se v jakési pomyslné formě. Mám na sebe bič, nějaké představy a drží mě to pak v lati,“ dodala kráska.

Reklama

Další články

Načítám