Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Taťána Kuchařová (36) se stále pyšní postavou jako proutek. Na první pohled je jasné, že od roku 2006, kdy vyhrála titul Miss World, se téměř nezměnila. Blonďatá kráska ráda běhá, cvičí jógu, hraje volejbal a tenis. Proto není divu, že vypadá stále fantasticky a samozřejmě si hlídá stravu.

Jsem flexaterián, jím všechno, omezila jsem dost živočišné výrobky a obrovsky mi posílila imunitu chlorela a ječmen. Zařadila jsem je pravidelně do jídelníčku a jím dvakrát, maximálně třikrát denně. Čas od času si udělám denní půst, hodně to energeticky nakopne,“ svěřila se Taťána Super.cz.

Aktuálně potěšila nejedno mužské, ale i ženské oko fotkami ve spodním prádle. Společně s Ivou Kubelkovou (46) je totiž ambasadorkou prodejce spodního prádla a plavek.

Jako každá žena mám ráda krásné spodní prádlo. Nabídku spolupráce jsem proto uvítala, měla jsem o tuto značku již dlouho zájem a moc se na ni těším.“

A pokud si říkáte, že by se usměvavá topmodelka vyhýbala fast foodům a tučným jídlům, jste na omylu. „Ráda ochutnávám celý svět, ale kde se rozhodně vůbec nežinýruju, je doma v Opočně. Moje obě tetičky vyvařují tříchodové menu a kolikrát se dohadují, co mi kdo uvaří, až přijedu domů,“ dodala během našeho rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám