Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně jako před třemi lety v Karlových Varech, i nyní na filmovém festivalu v Benátkách okouzluje svým šarmem půvabná Julianne Moore (63) všechny přítomné. Na zahajovací ceremoniál a následnou premiéru dramatu Bílý šum si herečka oblékla průsvitnou róbu, v níž předvedla své stále bezchybné nohy…

Jednašedesátiletá držitelka Oscara za snímek Pořád jsem to já z roku 2014 je letošní prezidentkou poroty a také se na to náležitě připravila. Na červeném koberci i díky stříbrným aplikacím na šatech i peleríně zářila do dálky a blesky fotoaparátů se po celou dobu nezastavily.

Neméně úchvatná byla ovšem i její herecká kolegyně Jodie Turner-Smith, která je zároveň součástí hereckého obsazení ve zmiňovaném mysteriózním snímku od Noaha Baumbacha, jenž se postaral nejen o režijní zpracování, ale i o scénář podle knižní předlohy Dona DeLillo.

Zvolené šaty obou dam si byly i podobné, jen ty, které vynesla Jodie, měly o poznání hlubší výstřih a lososový volán na spodním lemu sukně. Pětatřicetiletá herečka, jejímž manželem je herec Joshua Jackson (44), je navíc ozvláštnila o nepřehlédnutelné saténové rukavice zelené barvy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám