Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti ji v odhaleném sexy modelu potkáme jen málokdy. Na jevišti tomu bude ale jinak. Natálie Grossová (21) se v nové muzikálové roli objeví jako pořádná dračice a odpovídat tomu bude také outfit, ve kterém se nám na kostýmové zkoušce muzikálu Okno mé lásky, předvedla.

„Já jsem sebe v tomhle taky nikdy neviděla, ale užívám si to. Pro mě je tahle role výzva, protože je totálně rozdílná v tom, jaká jsem já, ale baví mě to,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která v kostýmu vypadala fantasticky.

„Cítím se v tom dobře, ale říkala jsem si, že si budu muset dávat pozor na stravu a trochu cvičit,“ prozradila Natálka k odvážnému oblečení. Na jevišti bude hned v několika kostýmech. Jedním z nich jsou síťované punčochy, kraťásky a top s hlubokým výstřihem.

Role bude pro Natálku výzva ve všech směrech, už i proto, že bude hrát sprejerku, která bere drogy. „Rozhodně nemám zkušenost s drogami a podobnými věcmi, bude to zajímavé,“ svěřila se zpěvačka, která se v muzikálu objeví také se svou starší sestrou Denisou. Léto si Natálka užila s maminkou a sestrou u moře a nyní naplno naskočila do práce. Zkouší hned několik divadelních představení a je v jednom kole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám