Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) byla jednou z vystupujících na finále soutěže Muž roku. V náchodském divadle jí to seklo jak už dlouho ne, oblékla odvážnou zlatou róbu. Ale nejen to jsme při našem rozhovoru probírali.

"Mám ráda zlatou a tyhle šaty jsem chtěla jejich autorce Martině Pipkové Loudové hezky vynést. Ale mám je přichycené lehkou tejpou, aby držely na místě. Nechtěla bych tady vzbudit pozdvižení," vysvětlila, jak se pojistila, když nechala veškeré prádlo doma.

Ivana přijela s neteří a její kamarádkou, dcera Sofie nemohla, protože zkouší novou divadelní hru. Od této informace jsme se dostali k dotazu, jak se vlastně vyvinula touha sedmnáctileté slečny se osamostatnit a od maminky se odstěhovat.

"Už je odstěhovaná měsíc. Bydlí v bytě s dalšími studenty, dvěma kluky a jednou dívkou. Samozřejmě se trochu bojím, ale nezbývá mi nic jiného, než jí věřit. Hodně si voláme a vídáme se, musím říct, že v lepší náladě, než když ještě bydlela doma," svěřila Ivana, která se více rozpovídala v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám