Hlavní obsah
Článek

Ani skalní fanoušci Lily Moss se v komentářích u její nejnovější fotky na Instagramu nedokážou shodnout. Je to totální úlet, nebo devatenáctiletá Lila Moss nastolila nový trend, který se u lidí chytne?

Pohled na její nožky v luxusních štrasových sandálkách s rudě nalakovanými dlouhými drápy do špičky je zkrátka kontroverzní podobně, jako kdysi byla v módním průmyslu i její maminka, ze které se nakonec stala jedna z největších modelingových ikon všech dob. A její dcera ji svým netradičním pojetím módy i podobných inovativních úprav zevnějšku možná bude následovat.

Zatímco některé sledující její netradiční pedikúra vyloženě pobavila, další se pozastavovali nad tím, jak bude nosit ponožky. Jiní byli poněkud znechuceni, ale spousta komentářů se nesla ve vyloženě obdivném duchu, a tak se dá očekávat, že si takové nehtíky svou fanouškovskou základnu najít mohou.

Samotná Lila své drápky nijak nekomentovala a pouze je sdílela spolu s další fotografií, kde má v puse tři višně propíchnuté mnoha jehličkami. K dvojici snímků připsala pouze: „Jsem poctěna focením @zhonglin_pro @theperfectmagazine.“ Pedikúra tak byla nejspíš vytvořena jen za účelem focení a teenagerka si ji zřejmě nezamýšlí ponechat i do běžného života. I když, kdo ví…

Co říkáte na drápky Lily Moss?
Je to boží!
2,7 %
Je to hrůza!
86,2 %
Neuráží mě to, ale jak s tím nazuje boty?
11,1 %
Celkem hlasovalo 30408 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám