Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák Petr Kotvald patří neodmyslitelně k Haně Zagorové (†75). Právě se zpěvačkou, která odešla do hudebního nebe, vytvářel ještě se Stanislavem Hložkem legendární trio. Kdysi je svedl dohromady hit Můj čas k seriálu Sanitka, který loni po 37 letech znovu nazpívali, ale v modernějším hávu.

„My jsme spolu kdysi strávili hodně času. Bylo to pět a půl roku společného života. Strávili jsme spolu na cestách více času než doma. Byl jsem s Haničkou a Standou v té době více než se svou rodinou. Stálo to za to. Hanka byla velmi zábavný člověk, to ve mně zůstává a jsem šťastný, že jsem to měl šanci prožít,“ svěřil Super.cz Petr Kotvald. "Byl to strašnej rock and roll, i když jsme byli popíci, ale prostě to stálo za to. A je spousta věcí, který bohužel nebudu moct nikdy říct. S ní to byla strašná sranda," usmíval se při vzpomínce na společné zážitky.

Díky spolupráci se tak všichni členové tohoto tria stali přáteli, kteří do poslední chvíle života paní Zagorové byli v kontaktu. „Většinou to iniciovala Hanka. Naposledy jsme se všichni na veřejnosti sešli na koncertě k jejím sedmdesátinám a vlastně loni jsme přezpívali Můj čas. Letos jsme chystali další koncert, ale to už bohužel nezvládneme."

A čeho si Petr Kotvald na Hance Zagorové vážil nejvíce? „Bavilo mě, jak Hanka byla velmi vstřícná a vždy vyzdvihla to, co je pro toho daného zpěváka příznačné,“ doplnil během rozhovoru známý zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám