Hlavní obsah
Článek

Svatba je u hollywoodského idolu Leonarda DiCapria (49) opět v nedohlednu. Již v průběhu léta se prý dle zdroje deníku The Sun v tichosti rozešel se svou půvabnou partnerkou Camilou Morrone, a to po dlouhých pěti letech vztahu.

Média tak opět rozvířila pověru, že herec zkrátka nikdy nerandil se ženami nad pětadvacet let a Camila shodou okolností v polovině června tento milník pokořila. Pravdou je, že již začátkem července Camila netrávila čas na pláži s Leem, nýbrž se svým otcem.

„Leo a Camila ukončili vztah v průběhu léta. Nejsou mezi nimi žádné negativní pocity. Bylo to prostě přirozené rozhodnutí,“ sdělil zdroj deníku.

DiCaprio, který je o 22 let starší, přitom Camilu poznal už v jejích dvanácti letech. V roce 2008 je totiž seznámil Leův dobrý přítel Al Pacino, který několik let tvořil pár s maminkou Camily Lucilou Solou.

S půvabnou modelkou a herečkou, jejímž tatínkem je rovněž herec Maximo Morrone, Leo strávil nejdéle ze všech svých přítelkyň. Mezi jeho bývalé partnerky patří například Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Toni Garrn či Nina Agdal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám