Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Debbi (30) nepatří mezi čerstvě vdané paní, které se nemohou dočkat toho, až se svým manželem vyrazí na bílou písečnou pláž. Oblíbené zrzce stačí daleko méně a své líbánky se s manželem Tomášem rozhodli rozdělit na tři části. „V první části naší svatební cesty jsme zůstali na statku a pracovali. V druhý části jsme jeli s kamarádama na vodu, měli jsme vodovaky a užili si to a během třetí části pojedeme někam na víkend,“ svěřila se Debbi Super.cz.

Zpěvačku opalování a válení na pláži zkrátka moc nebere. „My jsme si to strašně užili, nepotřebujeme někam na Bahamy. Já nepotřebuji žádnou pláž.“

Může se tedy zdát, že zpěvačka velká romantička není, ale její nová píseň s názvem „V dobrým i zlým“ mluví o opaku. Je to navíc po dlouhých letech singl, který vydala v češtině.

„Romantická píseň, to se hodilo do toho tématu. Je to vyznání lásky nejen mému manželovi, ale i poděkování mým nejbližším. Napsali jsme to s Ondřejem Turtákem a Janem Vávrou. Ten text je napsán mně na kůži. Za mě je to totální úspěch, že se to povedlo," raduje se zpěvačka.

A pokud jste si přáli, aby Debbi zpívala více v češtině, potěšíme vás. „Chtěli bychom vydat krátké EP, kde bude 4 nebo 5 českých písniček. Uvidíme, jak se lidem budou líbit další české songy," dodala během rozhovoru Debbi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám