Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (45) rozhodně ví, jak potěšit své fanoušky. Ačkoli má za sebou kvůli rozpadu svého manželství poněkud smutné období, optimismus ji neopouští, a co se postavy týče, nikdy neměla takto nízkou váhu. Celkově zhubla 13 kilo!

Že je Eva stále jednou z nejkrásnějších českých hereček, dokázala nedávno, když s fotografem Tomášem Třeštíkem pořídili uměleckou fotografii, kde se nahá kráska směje od ucha k uchu. Ovšem úsměv nebude to první, čeho si všimnete. Řadě fanoušků i celebrit spadla brada a i Eva přiznává, že má fotku moc ráda. "Tahle fotka už je sice starší, ale mám ji tak ráda, že rozhodně patří na mou zeď," pronesla.

A zdá se, že společný počin Třeštíka a Decastelo má pokračování. Fotograf nyní sdílel fotografii, kde Eva tentokrát pózuje zezadu, a odhaluje tak svůj dokonalý zadeček. "Karvinské moře," napsal fotograf.

Trend odhalování je už i u českých celebrit na denním pořádku. Před pár dny se v rouše Evině ukázala herečka Patricie Pagáčová (35), když si užívala vytouženého relaxu, a zvěčnila se nahá v ochlazovacím bazénku.

Reklama

Další články

Načítám