Hlavní obsah
Článek

Známá provokatérka Lizzo (35) tentokrát opravdu překvapila. Na udílení hudebních cen MTV Video Music Awards totiž dorazila nezvykle zahalená. A sice v obrovské róbě od Jeana Paula Gaultiera, ze které jí koukala jen ramena.

Zpěvačka vypadala jako v peřinách a s hromadou látky jí museli pomáhat asistenti. Působivou, leč nepraktickou róbu ovšem samozřejmě vynesla jen na červený koberec.

Na pódiu vystupovala už v růžovém modelu s průstřihy a cenu v kategorii Best Video For Good přebírala v obdobném, jen černém.

Během děkovné řeči popová diva zabrousila trochu do politiky, když si postěžovala, že "nás americké zákony utlačují“, za což sklidila na Twitteru okamžitou kritiku.

Ne že by s utlačováním v USA lidé nesouhlasili, spíš se jim nelíbilo tvrzení, že by zpěvačka, která má na kontě miliony, byla utlačovaná.

„Jmění Lizzo se odhaduje na 12 milionů amerických dolarů a je mediálním zlatíčkem, které je neustále opěvováno za to, že vede děti k nezdravému životnímu stylu. Lizzo není utlačovaná, ve skutečnosti aktivně způsobuje škody,“ shrnul post jednoho takového uživatele za všechny.

„Tak utlačovaná, že je multimilionářkou a slavná. Zkus vycestovat do jiných zemí a poznáš, co je útlak. Tohle hollywoodské řečnění je nejhorší,“ přidávali se další s tím, že by zpěvačka raději měla otvírat ústa jenom při zpěvu, který jí ostatně jde nejlépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám