Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na velké párty televize Prima představila Amelie Pokorná (19) svého přítele, studenta lékařské fakulty Sebastiana. V květnu s ním ještě oslavila dvouleté výročí vztahu. "S přítelem už spolu nejsme," prozradila Super.cz, že její první velká láska skončila. Mladá herečka ale nesmutní, život musí jít dál.

"Teď je čas na studium a na práci. Mám před sebou velmi těžký rok co se týče školních i natáčecích projektů. Teď točím hodně, takže mám co dělat," svěřila Amelie, kterou televizní diváci poznali v lékařských seriálech na Primě a teď se přesunula ke konkurenci. "Už rok točím na Nově s Martinem Dejdarem Specialisty, je to pro mě velká škola. A před létem jsem začala natáčet také na Nově šestnáctidílný komediální seriál Táta v nesnázích s Martinem Pechlátem," vypočítala.

Amelii jsme potkali na finálovém večeru soutěže Anděl mezi zdravotníky, kam přijela s maminkou Lucií Zedníčkovou (55) a jejím partnerem. Nasnadě byla tedy otázka, jestli už zase bydlí doma. Už loni se psalo o tom, že se odstěhovala.

"Tak to úplně nebylo. Bydlíme docela daleko za Prahou, a když jsem potřebovala kvůli práci a škole, byla jsem v Praze v bytě. Když mám volno, tak jsem s mamkou," vysvětlila mladá herečka, která si díky své pracovitosti na pronajatý byt sama vydělá.

Reklama

Další články

Načítám