Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd pátečního vyhlášení soutěže Muž roku měla být i herečka Denisa Nesvačilová (32). Ta ale nakonec nedorazila. Poté, co vyšlo najevo, že je novou partnerkou scenáristy Petra Kolečka (40), měla strach z toho, že by se stala objektem zájmu přítomných reportérů. Jako omluvu to ale prezident soutěže David Novotný nebere.

I s ohledem na to, že se z účasti dle slov pořadatele ani neomluvila sama.

"Velmi mě mrzí, že Denisa Nesvačilová nedorazila na prestižní akci Muž roku, na které byla její účast avizována. V úterý ráno ji prezentuji v Novém dnu na Primě a ve středu ji omluvila její kamarádka, že nepojede do jámy lvové. Chápu nemoc nebo rodinné důvody, ale tenhle důvod neuznávám. A ani mi to nezavolala sama," rozhořčil se Novotný.

Ten nad tím nehodlá jen tak mávnout rukou. "Člověk by měl být profesionál za každých okolností. Domluva, že dorazí, byla šest měsíců. Měla položit jen jednu otázku finalistovi, přitom někteří kvůli jedné písničce přijeli přes půl republiky. Podám na ni stížnost pro její chování a neprofesionalitu, v její domovské televizi, kterou měla také v rámci domluvy reprezentovat," dodal pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám