Hlavní obsah
Článek

Natasha Crown (27) je mezi znalci obřích pozadí hojně skloňované jméno. Mladá Srbka totiž proslula tím, že chce mít největší zadek na světě. A ke svému snu přistupuje velmi zodpovědně.

Podstoupila už minimálně pět zvětšení a svůj progres pravidelně předvádí v nejrůznějších pózách na sociálních sítích. Když například vystrčí pozadí v kožených legínách, jeden opravdu nevěří svým očím.

Jindy se zase neváhá natočit při chůzi do kopce, jak sedá na židli nebo jak zadkem vrtí. Stále je na co se dívat. Navíc nezůstává jen u pozadí. Natashe se podstatně zvětšují i rty nebo poprsí. Zpomalit s plastikami nehodlá ani navzdory varováním od některých sledujících.

Ačkoliv ji většina fanoušků opěvuje, jak je sexy, umí pózovat a že jí to sluší, najdou se samozřejmě i kritici. „Uvědomuješ si, jak toho budeš za 10 let litovat?“ vzkazují jí například. „Proč se nedokážeš smířit se svým tělem a musíš ho tak hyzdit?“ objevilo se také v komentářích.

Natasha se ale svého snu vzdát nehodlá. Jak se zařekla na svém youtubovém kanálu, chce mít největší zadek světa a hodlá toho docílit.

Reklama

Další články

Načítám