Hlavní obsah
Článek

Zahraniční média začala spekulovat nad možnými komplikacemi v jednom z nejstabilnějších manželství Hollywoodu mezi Sylvesterem Stallonem (77) a Jennifer Flavin (54). Důvodem je, že si slavný představitel Rockyho a Ramba nechal upravit své letité tetování na rameni, na němž měl vyobrazenou tvář své ženy, na obrázek jeho filmového psího kamaráda Butkuse.

Záběry herce, na nichž je vidět, že si nechává tetování předělat, se objevily na Facebooku tatéra Zacha Pereze, který mu novou psí kérku vytvořil. Jedná se údajně o obrázek anglického mastifa Butkuse, který s ním tvořil nerozlučnou dvojku v legendární sérii Rocky.

Stallonovo rameno nově tvoří hlava jeho psího kamaráda.

Stallonův mluvčí však trval na tom, že je mezi manželi vše v pořádku a že jde jen o nedorozumění, jelikož herec si údajně chtěl obrázek manželky nechat obnovit, ale jelikož byl nespokojen s výsledkem, který se již nedal opravit, rozhodl se tetování předělat na zmiňovaného čtyřnohého kamaráda, kterého vlastnil i ve skutečnosti.

„Pan Stallone miluje svou rodinu. Manželé spolu v současnosti natáčejí reality show, která se bude vysílat na Paramount Plus,“ dodal.

Spekulace vznášející se nad jejich vztahem ovšem přiživila i samotná Flavin, když před dvěma týdny sdílela fotku, na níž se objímá s jejich třemi dcerami, ke které připsala: „Tyhle holky jsou mou prioritou. Na ničem jiném nezaleží. My 4 navždy.“ Jennifer dokonce svého muže už ani nesleduje na Instagramu.

Stallone a Flavin jsou svoji pětadvacet let. Mají spolu dcery Sophii, Sistine a Scarlet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám